Serviceavtal

Serviceavtal

Efter att arbetet är slutfört erbjuder vi kunden möjligheten att teckna ett serviceavtal för ökad trygghet och hållbarhet på lång sikt. Genom att ingå ett serviceavtal kan vi regelbundet underhålla och övervaka systemet för att säkerställa dess optimala funktion.

Våra serviceavtal inkluderar olika underhållsåtgärder såsom spolning, filmning och inspektion av rören. Dessa tjänster bidrar till att förhindra problem innan de uppstår, vilket kan förlänga rörens livslängd och minska risken för kostsamma och oväntade reparationer. Regelbunden spolning håller rören rena och fria från avlagringar, medan filmning och inspektion gör det möjligt att identifiera eventuella skador eller slitage i ett tidigt skede.

Genom att välja ett serviceavtal med oss kan du känna dig trygg i vetskapen om att ditt system underhålls av professionella tekniker som är dedikerade till att hålla dina rör i bästa möjliga skick. Vi skräddarsyr våra serviceavtal för att passa just dina behov och säkerställa att du får den bästa möjliga servicen, år efter år.

Vill du anlita en rörinspektion i Stockholm redan idag?

Asmar Relining har över 10 års erfarenhet av branchen. Vi kan relining och levererar alltid kvalité

Kontakt

Öppettider

Adress